Over Pauline

Mijn naam is Pauline, aangenaam! Ook ik ben een analytisch denkende, intellectuele vrouw. Daarbij ben ik eveneens een kei in het mezelf 'vastzetten' in mijn hoofd. Of liever gezegd was ik daar een kei daar in, want ik ben er steeds beter in geworden om mijzelf weer los te wrikken. Ik heb dan ook een geweldige leerschool doorlopen om tot dit punt te komen. Met 'dit punt' bedoel ik het punt waarop ik met mijn kennis en kunde anderen kan begeleiden in hun proces om oude, beperkende overtuigingen te vervangen voor nieuwe, inspirerende ideeën.

 

Dus ja, ik ben wetenschappelijk opgeleid en heb met veel plezier mijn Master in Sociale wetenschappen behaald. Vervolgens heb ik uitgebreide werkervaring opgedaan in Public Relations (PR), online marketing en content creatie. (Voor de volledige lijst, zie LinkedIn)

 

Tussen de bedrijven door ben ik 'vol enthousiasme' in een burn-out gedoken, gevolgd door een depressie. Ik hoef niet in de details te treden om je te laten weten dat dat een van mijn beste leermomenten was. Uit het gevoel dat ik een nieuw leven voor de boeg had, een leven waarin ik eindelijk verantwoordelijkheid nam voor mijn eigen gedachten en handelingen (inclusief de vreugde die daaruit voortkwam!), ontstond de wens om mijn lessen met anderen te delen

— niet bedoeld om te voorkomen dat mensen fouten maken, maar om hen te begeleiden zodat ze het meest van die fouten te leren.

In 2015 kwam die wens in vervulling toen ik mijn diploma haalde als life coach.

 

Kortom, ik spreek uit (veel!) ervaring en vandaar dat ik je zo graag begeleid in jouw proces van los komen.

Foto: Barbara Galvacs

Banner: foto door Artiom Vallat op Unsplash