Geleide Meditaties

De wereld van meditatie en mindfulness is er een van veel openbaringen en ontdekkingen. Als je aan tien mensen vraagt hoe je het beste kunt mediteren, krijg je tien verschillende antwoorden. Dit komt omdat meditatie en mindful zijn (bewust-zijn) vooral heel persoonlijke oefeningen zijn; iedereen heeft haar/zijn eigen manier om daar te komen.

 

Dus in plaats van je te vertellen wat je 'hoort' te doen, deel ik liever wat praktische informatie en methoden om je op weg te helpen.

 

De geleide meditaties bestaan uit twee bestanden: een tekst met toelichting (PDF) en een audiobestand (MP3).

Als je nog niet vaak hebt gemediteerd, raad ik je ten zeerste aan om de PDF 'Hoe mediteer je' te downloaden en te lezen. Er staan een paar praktische tips in waarvan ik zou willen dat iemand mij die had verteld toen ik meer dan tien jaar geleden begon met mediteren ;-)

Met betrekking tot het audiobestand kun je kiezen voor mijn stem+achtergrondmuziek of alleen de begeleiding van mijn stem (= geen muziek).

 

Ik wens je veel kalmte en mind...emptiness toe!

Download de geleide meditaties (tekst- en audiobestanden) hier:

5 Minuten Meditatie

5 Minuten Natuurgeluiden Meditatie - Social Media Shaman
Audio – 7,0 MB

Uitleg

Uitleg Natuurgeluiden Meditatie - Social Media Shaman
PDF – 1,7 MB

10 Minuten Meditatie

10 Minuten Geleide Meditatie - Social Media Shaman
Audio – 13,5 MB
10 Minuten Geleide Meditatie - Zonder Muziek - Social Media Shaman
Audio – 13,5 MB

Uitleg

Hoe Mediteer Je - Social Media Shaman
PDF – 903,7 KB

Mocht het voor jou goed voelen om te betalen voor deze downloads, dan kan dat via een donatie. Vul hieronder een beschrijving en bedrag in, en kies vervolgens een betaalmethode (Paypal, iDEAL of credit card). Bij voorbaat dank!

EUR

Banner: foto door Joshua Woroniecki op Unsplash