Digitale Talisman

De Digitale Talismans zijn allemaal energetisch geladen met positieve, beschermende energie.

Wat is een (Digitale) Talisman?

Een talisman is een magisch voorwerp wat de drager/eigenaar bijzondere kracht, energie en moed geeft. Je gebruikt een talisman dus wanneer je je bijvoorbeeld overweldigd voelt, of teveel afgeleid, of wanneer je een portie extra moed gebruiken kunt. Dan kijk je (weer) naar de afbeelding van de talisman, terwijl je deze woorden leest/herinnert, en adem je een paar keer diep in en uit.

Je concentratie op de (in dit geval digitale) afbeelding en het diepe in- en uitademen bezorgen je automatisch al de nodige rust en kalmte (zelfs het meest overactieve brein kan zich werkelijk maar op één ding tegelijk concentreren!).

 

Je begrijpt: de talisman en tekst bezitten geen kracht...maar ze zijn wél een goeie geheugensteun om jou aan je EIGEN KRACHT te herinneren. Dát is de magie van de talisman!

Hoe werkt een Digitale Talisman?

Iedere download bevat specifieke instructies (aangezien de talismans verschillen in hun doel en bescherming), en ik geef je graag wat algemene richtlijnen bij het gebruik van deze Digitale Talismans. Voel je vrij om je eigen methode(n) toe te voegen, zoals jouw intuïtie dat aangeeft:

 

1. De eerste 3 dagen (dat mag natuurlijk langer) stel je de talisman in als achtergrond op het toegangsscherm van je mobiele telefoon  — dus niet het (begin)scherm met alle apps. Hierdoor maak jij je talisman eigen.


2. Wanneer je behoefte hebt aan wat extra positieve energie, dan kijk je naar de talisman en lees je de bijbehorende tekst. Naarmate je dit meer doet, merk je dat je als vanzelf jezelf een boost aan energie geeft.


3. Desalniettemin is het niet de bedoeling dat je de talisman/tekst zomaar doorstuurt aan iemand anders. Laat het ze zien, vertel erover, en geef ze dan de link door van deze download-pagina (https://www.socialmediashaman.com/downloads-nl/digitale-talisman). Op die manier leer jij jezelf beter om je eigen energie bij jezelf te houden en kan de ander, vanuit hun eigen energie, de beste keuze maken.

 


Uiteraard hoor ik graag van je hoe je de werking van de Digitale Talisman(s) ervaren hebt! (Contact)

Download jouw favoriete Digitale Talisman(s) hier:

Lente

DT Spring
Afbeelding – 2,3 MB
DT Spring Tekst NL
PDF – 162,7 KB

Zomer

DT Summer
Afbeelding – 2,6 MB
DT Summer Tekst NL
PDF – 281,7 KB

Herfst

DT Autumn
Afbeelding – 3,5 MB
DT Autumn Tekst NL
PDF – 177,2 KB

Winter

DT Winter
Afbeelding – 3,8 MB
DT Winter Tekst NL
PDF – 152,1 KB

Mocht het voor jou goed voelen om te betalen voor deze downloads, dan kan dat via een donatie. Vul hieronder een beschrijving en bedrag in, en kies vervolgens een betaalmethode (Paypal, iDEAL of credit card). Bij voorbaat dank!

EUR

Banner: foto door Adam Gonzales op Unsplash