Aanbod

Op deze pagina tref je mijn aanbod in diensten (als coach en facilitator) en producten (zoals geleide meditaties). Klik hier meteen op de titel die je voorkeur heeft of scroll er rustig doorheen:

 

=> Coachsessie

 

=> Coachtraject

 

=> Definitie coaching

 

=> Digitale Tasliman-op-maat

Coachsessie

Als intuïtief coach begeleid ik je om een beter beeld te krijgen van waar je staat, zodat je een nog beter beeld krijgt van wat je wilt bereiken. Een (losstaande) sessie met mij is daarom een ontdekkingstocht waarbij we zowel jouw negatieve overtuigingen aan het licht brengen, als de positieve ideeën die verborgen of on(h)erkenbaar zijn gebleven.

 

Vaak zijn we zo gefocust op ergens komen — het oplossen van een probleem, het doen verdwijnen van een vervelende situatie — dat we negeren waar we zijn. Het is mijn specialiteit om de aandacht juist weer naar DIT MOMENT te brengen en je de cruciale aanwijzingen te tonen die je brengen waar je naartoe wilt. Een (losstaande) sessie geeft je een stevige zet in de gewenste richting!

 

Duur sessie: 1,5 uur
Waar: online, via Zoom of Skype of Jitsi Meet (= de meeste waarborg voor privacy)
Toepassing: je wilt even je verhaal doen en praktische inzichten krijgen om verder te komen

 

Is dit waar je behoefte aan hebt? Vul dan het formulier op de contactpagina in en laat het me gerust weten als je nog vragen hebt!

 

Coachtraject

Tijdens een drie maanden durend coachtraject begeleid ik je om de gebieden in jouw leven en denken te identificeren die je mogelijk belemmeren om meer welzijn te ervaren en vooruitgang te creëren.

 

Deze ontdekkingstocht gaat dieper en verder dan een losse sessie omdat we gebruik maken van de tijd die, tussen de sessies door, meer aanwijzingen levert over de overtuigingen die jou doen vastlopen. Tegelijkertijd kun je meer oefenen met de methoden en technieken die ik met je gedeeld heb, kijken we samen naar mogelijke verbeteringen, en leer je zo om nóg beter om te gaan met tegenslagen en verassingen die je anders (in het verleden) van stuk hadden gebracht.

 

Duur traject: 3 maanden (gemiddeld)
Aantal sessies: 4 sessies van 1,5 uur
Waar: online, via Zoom of Skype of Jitsi Meet (= de meeste waarborg voor privacy)
EXTRA'S: uitleg en verkenning van mijn Cycli Perspectief om je voortdurende groei en vooruitgang te verankeren
Toepassing: je hebt behoefte aan duurzame inzichten en methoden die je helpen om belemmerende patronen en overtuigingen voorgoed te doorbreken

 

Gaat je voorkeur uit naar dit traject? Vul dan het formulier op de contactpagina in en laat het me gerust weten als je nog vragen hebt!

 

Definitie coaching

Waarschuwing: dit is een heel onbeleefde vorm van coaching en niet geschikt voor iedereen.

 

Definitie coaching houdt een kort-door-de-bocht losse coaching sessie in van maximaal 30 minuten.

 

We hanteren allemaal definities waar veel van ons denken en handelen op gebaseerd wordt. Deze definities zijn ingesleten overtuigingen waar we doorgaans niet bij stil staan. Tijdens deze coaching sessie doen we dat dus wel.

 

Terwijl jij je verhaal (een kwestie, iets wat je dwars zit, een vraagstuk, enz.) doet, onderbreek ik je op het moment dat jij een definitie uitspreekt die je hoogstwaarschijnlijk in de weg staat. Ik bied je een ander perspectief, een korte toelichting, en jij vervolgt je verhaal. Totdat ik je weer onderbreek.

 

Duur sessie: 0,5 uur
Waar: online, via Zoom of Skype of Jitsi Meet (= de meeste waarborg voor privacy)
Toepassing: issues en momenten waarbij je een boost in je denken gebruiken kunt

 

Geloof je dat definitie coaching jou het meeste helpt nu? Vul dan het formulier op de contactpagina in en laat het me gerust weten als je nog vragen hebt!

 

Digitale Talisman-op-maat

Een Digitale Talisman gebaseerd op jouw persoonlijkheid, afgestemd op het issue of het moment waar je de talisman voor wilt inzetten — inclusief inspirerende tekst en uitleg.

 

Voor al mijn aanbod verwijs ik je tevens, ter kennisgeving, naar de pagina met mijn Algemene Voorwaarden

Banner: foto door Victor Dittiere op Unsplash